CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 24 december 2007

Melkpakjes voor de kerst




Voor de kerst 2 "melkpakjes" gemaakt als kerstcadeautje. Ze zijn gevuld met truffels.
Ik heb hiervoor stempels van Penny Black en Darcies gebruikt. Verder een Cuttlebug embossingmal en de cricut voor de letters en sneeuwvlokken.




donderdag 20 december 2007

Agenda gepimt

Zoals zovelen heb ik ook de TNT agenda van een nieuw jasje voorzien. De reclamepagina's binnen in de agenda moeten ook nog een beetje worden opgeleukt maar die volgen nog.
De resultaten daarvan volgen hopelijk over niet al te lange tijd.

woensdag 19 december 2007

Nog een kerstkaart

Aangezien dit kaartje nu bij de ontvangers is binnengekomen kan ik hem hier ook laten zien. De achtergrond is gestempeld met de kerstboom van Penny Black. Het hondehok komt van de Cricut cartridge Mickey and friends. De overige stempels zijn apart afgedrukt en opgeplakt. Hondje is ook van Penny Black, wegwijzers zijn van Magnolia.

zaterdag 15 december 2007

Sneeuw

Gister dit sneeuwlandschapje gemaakt met stempels van Magnolia, Darcies en Penny Black.

woensdag 5 december 2007

Nog wat kerstkaarten

Een aantal kerstkaarten volgens het zelfde principe gemaakt. Stempels zijn van Penny Black, ECG en Stampin.com. Sneeuwvlokken gemaakt met Cuttlebug embossingfolder en een lintje van Making Memories om het af te maken.

zaterdag 1 december 2007

Geborduurd kaartje

Naast stempelkaarten en scrapkaarten vind ik het ook erg leuk om geborduurde kaarten te maken. Dit kaartje is afgewerkt met een Magnolia stempel.