CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 25 januari 2008

Twee vliegen in één klap

Dit is een kaartje wat ik gemaakt heb voor 2 challenges. De challenge van Tilda & Co heeft deze week het thema zilver. http://magnoliachallengeblog.blogspot.com/
De sketch die ik gebruikt heb komt van Ismaki http://ismaki.wordpress.com/. Zij geven elke maandag een nieuwe sketch. Deze week heb ik deze 2 challenges gecombineerd in bovenstaande kaart.

Op het label heb ik Tilda gestempeld met Distress inkt en met dezelfde kleur ingekleurd. Op het pocket heb ik dezelfde stempel gebruikt alleen met een andere kleur Distress inkt gestempeld.

maandag 21 januari 2008

Nog een kalenderkaart met snijvoorbeeld

Deze keer een geborduurd kaartje. Ik vind dit kaartpatroon erg leuk om met een kalendertje te gebruiken. Ik heb het patroon niet zelf bedacht hoor! Maar voor degenen die ook zo'n kaart willen maken volgt hieronder het snij-en vouw voorbeeld.

A template for those who also want to make this card.

zondag 20 januari 2008

Ismaki challenge # 2

Dit is de kaart die ik voor de 2e Ismaki challenge heb gemaakt.
http://ismaki.wordpress.com/
Achtergrond is gestempeld met een Hero Arts stempel, sneeuwvlok is met de Cricut gemaakt, sneeuwman stempel is van Penny Block en de tekstblokjes komen uit een Cuttlebug embossingfolder.

vrijdag 18 januari 2008

Tilda&co challenge numbers

Dit is de kaart die ik gemaakt heb voor de challenge van Tilda & Co.

http://magnoliachallengeblog.blogspot.com/2008/01/2-numbers.html

Het was de bedoeling dat er deze week cijfers en natuurlijk een Magnolia stempel werden gebruikt.



This is my entry for this week's Tilda & Co challenge: numbers

zaterdag 12 januari 2008

Kalender in CD doosje

Het idee heb ik van Domi "geleend" (Danke Domi). Een kalender in een leeg CD doosje.

De kalenderbladen worden in het CD doosje bewaard. Voor januari heb ik een stempel van Penny Black gebruikt. De bergen zijn van Darcies.

Hieronder volgen de maanden die ik tot nu toe klaar heb. Doordat ik die gescand heb in plaats van gefotografeerd lijken ze groter. In het echie zijn ze natuurlijk even groot.

Voor februari heb ik een Magnolia stempel gebruikt. De hartjes op de achtergrond zijn van HeroArts en met versamark inkt gestempeld. Daarna is de achtergrond gekleurd met chalks. Swirl is gemaakt met de Cricut.
Voor maart heb ik Penny Black stempels gebruikt in combinatie met de scenery techniek.
We zijn in april getrouwd dus een bruidje leek me wel toepasselijk (Bedankt voor het idee Monique). Het bruidje is met de Paperdoll cartridge van Cricut gemaakt. De bloemen komen van de Walk in my Garden en het champagneglas van Stretch your imagination.

woensdag 9 januari 2008

2 kaartjes

Twee kaartjes gemaakt met dezelfde achtergrond. De eerste is met een magnoliastempel. De kruissteekjes op de trui en de veters van de schaatsen zijn geborduurd. De sneeuwster is een die van Quickutz.
De tweede is mijn eerste kerstkaartje voor dit jaar. Stempel is van Penny Black en het ronde tekststempeltje van Aud Design.

dinsdag 8 januari 2008

Gisteravond heb ik Monique beloofd om eindelijk weer eens iets op mijn blog te zetten. En belofte maakt schuld. :-))
Dit is mijn eerste creatieve "uitspatting" van dit jaar. Na de kerst kreeg ik mijn nieuwe Cricut cartridge Tags, Bags, Boxes en more binnen en die moest ik natuurlijk even uitproberen.
De "nutcup" doet dienst als windlicht. (led waxinelichtje) en is versierd met een sneeuwmannetje van de cartridge Stretch yoou imagination en sneeuwflokken van Accent Essentials.