CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 24 januari 2013

SAL en UFO

 Ik heb me voorgenomen om dit jaar een paar UFO's af te maken. Ter inspiratie heb ik daarvoor een apart pagina op mijn blog gemaakt. Hier wil ik maandelijks een update doen. Hopelijk lukt het me dan ook om er elke maand iets aan te doen. Wat het moet worden, kun je dus op de UFO pagina zien.
 Verder doe ik nog mee aan een aantal SAL's. In het verleden had ik al eens een TUSAL voorbij zien komen. Toen Loes ook met een TUSAL startte, was ook voor mij de keus snel gemaakt. Dit is de productie van ongeveer een week. Het potje is niet zo groot. Geen idee hoe snel het vol is maar er staan hier nog meer van die potjes dus volgens mij kan ik nog wel even vooruit.
Verder ben ik begonnen aan een miniletterbak SAL. Op het blog van Pauline  zag ik een schattig klein letterbakje. Ik wil het gaan vullen met hartjes. Een hartje is inmiddels af. Al twijfel ik alleen nog over de maat. Het paarse rijggaren geeft de maat van het vakje aan en zoals je kunt zien, heb ik niet veel ruimte over aan de zijkant. Ik denk dat ik nog wat fijnere stof ga proberen. Dat vind ik denk ik mooier dan over 1 draadje te borduren. Dan wordt het weer zo erg klein.

zaterdag 19 januari 2013

Themapatroonruil

Bij de yahoogroep "kaarten-borduren" doe ik mee aan de themapatroonruil. Van je partner krijg je een patroontje waar je vervolgens zelf een kaart mee maakt. Deze maand heb ik deze kaart gemaakt. Het patroontje van het jurkje komt uit het engelse tijdschrift "Cardmaking & papercraft".

zondag 13 januari 2013

Van alles wat

 Op het blog van Hetti is in januari een SAL gestart. Het heet "love to stitch" en wordt ongeveer 22x22 cm.
Dit is het eerste deel van de SAL. Je gebruikt maar drie kleurtjes dus dat borduurt lekker snel.
 Verder heb ik een cupcake gemaakt uit het boekje Tea time van Marianne Perlot. Hij is een beetje groot geworden. Het was de bedoeling dat het een maatje M zou worden maar door het scannen van de patronen is het een XL geworden. Ik wilde 'm in een papieren cupcakevormpje doen maar daar is ie veel te groot voor. Ik beschouw dit maar als een proefexemplaar. Er zullen er zeker meer volgen. Mijn etagère is tenslotte nog akelig leeg!

woensdag 9 januari 2013

Voor Silvie

 Vooe Silvie, ons achternichtje die vorig jaar oktober geboren is, maakte ik dit kraamcadeautje. De houten hartdoos (Action) heb ik zelf geschilderd en verder versierd. Mama van de kleine is gek op roze voor haar kleine meid en op Hello Kitty. Het kado viel dan ook zeker in de smaakt. In het hart had ik een paar Hello Kitty sokjes gedaan en leuke verpakking voor het eigenlijke cadeau.

maandag 7 januari 2013

Zeepketting

Deze zeepketting heb ik gemaakt van verschillende pakketjes van de Action: een pakket om een vilten bloemenslinger te maken, een kant en klare zeepketting en een pakketje om een zeepketting te maken.
De kant en klare zeepketting is vakkundig gesloopt. ;-) Van de vilten bloemenslinger heb ik de grote bloem en hartjes gebruikt.