CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 24 maart 2013

Lente

 Van de week mijn lenteSAL afgemaakt zodat hij precies klaar was op de eerste dag van de lente. Ik heb 'm ingelijst in een borduurring.
 Omdat het buiten maar geen lente wil worden, heb ik ook mijn lentebiscornu afgemaakt. Het borduurwerk was al een tijdje klaar maar vandaag heb ik de biscornu in elkaar gezet.
 

Een detail van het vlindertje op de hoeken.

Uiltjes

 Dit pakketje heb ik vorig jaar op de Handwerkbeurs in Zwolle gekocht. Voor ik dit jaar weer naar de handwerkbeurs ging, heb ik eerst dit uiltje gemaakt. Natuurlijk heb ik op de beurs weer wat nieuwe viltpakketjes gekocht. ;-) Hopelijk blijven die niet zo lang liggen als het uiltje.
Hier het boompje met mijn verzameling zelfgemaakte uiltjes tot nu toe.

woensdag 13 maart 2013

Van alles wat

 Fleurtje bleef van de week zo waar zitten toen Wim een foto van haar wilde maken. Ze begint dus eindelijk bij ons te wennen. Sinds een paar dagen komt ze ook bij ons op schoot zitten.
Van de week ook weer wat kruisjes kunnen doen aan de lente SAL. Omdat ik volgende week voor mijn studie een opdracht moet inleveren, blijft er niet zo veel tijd over om te borduren. Ik ben ook maar alvast met de stiksteekjes begonnen zodat ik die straks niet allemaal achter elkaar hoef te doen. Dat is n.l, niet mijn favoriete werk.

zondag 3 maart 2013

Update SAL's

Bij het borduurpaleis doe ik mee aan de vier seizoenen SAL. Op dit moment borduren we de lente. Op dit moment is dit mijn vordering
Kleur komt op de foto niet zo goed over. Waarschijnlijk was het net iets te donker. Nog 18 dagen voor de lente begint. Ik moet dus nog even flink aan de slag. 
Deel 2 van de SAL Love to stitch. Inmiddels heb ik deel 3 ook al maar eerst even mijn aandacht richten op de lente.