CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 19 juni 2013

Haakwerk

 In een vorig blogje liet ik het patroon al zien van het truitje dat ik aan het haken ben. Dit zijn mijn vorderingen tot nu toe.
 Op het blog van Amarins zag ik leuke tashangers. Het boekje waaruit het patroontje kwam, heb ik zelf ook. Van het weekend ben ik daar maar eens mee aan de slag gegaan. Ik heb eerst de grootste gemaakt met gewone katoen. Die vond ik echter een beetje te groot aan mijn tas en daarom heb ik nog een kleinere gemaakt met dunnen garen.


Update

 De klaprozen zijn deze maand weer verwaarloosd in de kast blijven liggen. Wel ben ik weer een stukje verder met de hertekop. Deze maand inclusief een stukje achteruit borduren. Ik had een verkeerde kleur gebruikt. Gelukkig niet een heel groot stuk maar het is toch zonde van het werk.
Mijn potje begint al aardig vol te worden. Nog even en de draadjes moet "aangestampt" worden. ;-))

zaterdag 1 juni 2013

Hart en bezemsteelbreien

Op de website van Huisvolkleur kwam ik laatst dit leuke hart tegen. Van de week heb ik het in elkaar geknutseld. Een leuk werkje om te doen. Ook kocht ik het hart met de klaprozen. Die wacht echter nog op zijn beurt om gemaakt te worden. 
Nu eerst aan een haakwerkje begonnen. 
Dit patroontje moet het worden maar dan ga ik de techniek bezemsteelbreien gebruiken. Ik was al aan een ander patroon begonnen maar nadat ik dat 3 x had uitgehaald was de lol eraf. Dit zijn 2 lange lappen die dan op bepaalde punten worden vastgenaaid. Het patroon kun je hier vinden. Er staan trouwens nog veel meer leuke (gratis) patronen op deze site. Ik heb pas 1 tour gehaakt dus ik kan nog niet zo veel laten zien. :-) Dat houden jullie dus nog tegoed.

MiniletterbakSAL

Vandaag is het weer de eerste van de maand en dus tijd om de vorderingen van de letterbakSAL te laten zien. Ook deze maand heb ik twee hartjes geborduurd om een beetje in te lopen. Als me dat komende maand ook weer lukt, ben ik volgens mij weer bij.