CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 27 juli 2013

Zomer

Officieel is de zomer al ruim een maand geleden begonnen. Helaas was ik niet zo vlot met mijn zomerborduurwerkje dat ik het toen al op kon hangen. 


Ondanks de hitte van afgelopen week heb ik het borduurwerkje nu eerst maar afgemaakt. De borduurring gebruik ik als wissellijst. "Lente" is vandaag de kast in gegaan tot volgend jaar. Eerst nog maar eens even van de zomer genieten.

woensdag 24 juli 2013

Blauwe bessen

Vanmorgen ben ik met Trudy naar bosbessenkwekerij de Pollenkamp geweest om blauwe bessen te plukken. In 3 kwartier tijd heb ik ruim een kilo bessen geplukt. Op de site van de Pollenkamp staan ook recepten en daar had ik een "recept" gezien van bessen op brandewijn.

Een pond bessen en een halve liter brandewijn. Toen dat in de pot zat was die nog maar voor een heel klein deel gevuld. Aangezien ik ook een literfles brandewijn had, heb ik die maar opgemaakt en voor de variatie wat aardbeien erbij gedaan. Nu is de pot luchtdicht afgesloten en dan moet hij de komende 3 maanden ook blijven. Eind oktober weet ik dus hoe dit smaakt.

vrijdag 19 juli 2013

UFO

Deze maand alleen een update van de klaproos. Die was de laatste maanden niet aan de beurt gekomen en daar moest maar verandering in komen. De grote bloem is af en ook het blaadje vordert al.
Het hert heeft deze maand verplicht gerust. Hopelijk volgende maand van allebei weer een update. Hoewel ik dat met deze temperaturen ten sterkste betwijfel.

maandag 1 juli 2013

Mini letterbakSAL

Het is weer de eerste van de maand en dus tijd voor een update van de letterbakSAL
 Deze maand het brede vakje onderin voorzien van een borduurtje. Ik had nog een hartjes charm liggen. Op het hartje staat de tekst "made with love". Dat leek me wel toepasselijk.