CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 7 november 2013

Ponchette

Weer een projectje afgewerkt. 
Deze ponchette haakte ik met het inmiddels alom bekende Fenna garen. Ik gebruikte hiervoor 2 bollen. Hij had van mij nog een stukje langer gemogen maar hier is het Fenna garen niet meer te koop. Het garen is heerlijk zacht en lekker warm. Inmiddels ben ik al bezig met een volgend project: een omslagdoek. Dat gaat helaas niet zo snel omdat op het moment veel achter de computer zit, is mijn schouder en pols wat overbelast. Haken maakt het dan helaas niet beter. Ach af een toe een stukje en dan komt het ook ooit af!

zondag 3 november 2013

SAL af

De miniletterbak is gevuld. Afgelopen jaar heb ik, samen met Loes, meegedaan aan de miniletterbakSAL. Elke maand een borduurtje voor een vakje van de letterbak. Omdat ik elke maand meteen het borduurtje in de letterbak verwerkte is het nu ook echt af. Dat zijn anders weer van die dingen die tijden blijven liggen bij mij. 

 Ik zal niet in een zwart gat vallen nu dit project klaar is ;-) want het volgende project ligt al klaar. Samen met Loes ga ik Maggie, the messmaker maken. Een patroon wat we allebei al heel lang erg leuk vinden. We hebben het pakket inmiddels in huis. Ik ben echter bang dat het nog even zal moeten wachten. Op dit moment ben ik druk op mijn werk en de energie die ik 's avonds nog heb gaat in mijn studie zitten. 15 December heb ik examen maar daarna is het tijd voor Maggie.