CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 24 januari 2013

SAL en UFO

 Ik heb me voorgenomen om dit jaar een paar UFO's af te maken. Ter inspiratie heb ik daarvoor een apart pagina op mijn blog gemaakt. Hier wil ik maandelijks een update doen. Hopelijk lukt het me dan ook om er elke maand iets aan te doen. Wat het moet worden, kun je dus op de UFO pagina zien.
 Verder doe ik nog mee aan een aantal SAL's. In het verleden had ik al eens een TUSAL voorbij zien komen. Toen Loes ook met een TUSAL startte, was ook voor mij de keus snel gemaakt. Dit is de productie van ongeveer een week. Het potje is niet zo groot. Geen idee hoe snel het vol is maar er staan hier nog meer van die potjes dus volgens mij kan ik nog wel even vooruit.
Verder ben ik begonnen aan een miniletterbak SAL. Op het blog van Pauline  zag ik een schattig klein letterbakje. Ik wil het gaan vullen met hartjes. Een hartje is inmiddels af. Al twijfel ik alleen nog over de maat. Het paarse rijggaren geeft de maat van het vakje aan en zoals je kunt zien, heb ik niet veel ruimte over aan de zijkant. Ik denk dat ik nog wat fijnere stof ga proberen. Dat vind ik denk ik mooier dan over 1 draadje te borduren. Dan wordt het weer zo erg klein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten