CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 3 november 2013

SAL af

De miniletterbak is gevuld. Afgelopen jaar heb ik, samen met Loes, meegedaan aan de miniletterbakSAL. Elke maand een borduurtje voor een vakje van de letterbak. Omdat ik elke maand meteen het borduurtje in de letterbak verwerkte is het nu ook echt af. Dat zijn anders weer van die dingen die tijden blijven liggen bij mij. 

 Ik zal niet in een zwart gat vallen nu dit project klaar is ;-) want het volgende project ligt al klaar. Samen met Loes ga ik Maggie, the messmaker maken. Een patroon wat we allebei al heel lang erg leuk vinden. We hebben het pakket inmiddels in huis. Ik ben echter bang dat het nog even zal moeten wachten. Op dit moment ben ik druk op mijn werk en de energie die ik 's avonds nog heb gaat in mijn studie zitten. 15 December heb ik examen maar daarna is het tijd voor Maggie.


4 opmerkingen:

 1. Oh wat is je letterbak leuk geworden!
  Ik ben aan de laatste stiksteekjes bezig en dan kan ik ook de borduurtjes in de bak doen.
  Maggie moet hier ook nog even wachten. Eerst m'n kerstlopertje maar eens afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke letterbak is dit geworden.
  Oohh Maggie, die heb ik hier ook nog liggen, ben eraan begonnen en moet er hoognodig weer eens mee verder, anders heb jij hem straks nog eerder af.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Tineke. Dank je wel Tineke. Dat zal niet zo gauw gebeuren hoor ! Ik heb hier nl ook de jaargetijden krans nog naar me liggen lonken. ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is de letterbak mooi geworden Jolanda! De kleuren combinatie vind ik fantastisch.
  Veel succes met je studie!
  XXX Hetti

  BeantwoordenVerwijderen