CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 16 februari 2014

Handwerkbeurs en week 7 365 xxx

 Donderdag ben ik met Loes naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. Omdat we allebei met verschillende borduurpakketten bezig zijn, hebben we de borduurkramen maar overgeslagen. Wel wilden verschillende soorten wol in het echt bekijken. Dan kun je de kleuren en materialen beter beoordelen dan via een webshop. Dit viel ons echter tegen omdat de meeste winkels niet hun volledige assortiment mee hadden genomen. Mijn aankopen zijn dan ook redelijk beschaafd gebleven; een pakketje om vilten bonbons te maken en 2 bollen wol voor een sjaal. In het glazen potje zitten allerlei bedeltjes. Verder nog een rondbreinaald, borduurnaalden, lapje vilt en strengetje DMC. Valt mee toch?
Het strengetje DMC had ik nodig om onderstaand borduurwerk af te maken.
Leuk hoor die 365 steekjes per week. Het werkt echt. Dit is dit jaar al het tweede werkje wat ik hierdoor heb afgemaakt. Nu alleen nog bedenken hoe ik dit borduurwerkje verder ga afwerken. Helaas blijft dat meestal wat langer liggen.

1 opmerking:

  1. haha, daarom ben ik dit jaar een keer niet gegaan. Kom altijd met iets om te borduren thuis en ik heb nog zo veel. Jij bent lekker geslaagd in ieder geval. En je borduurwerkje is helemaal super, erg leuk. Ik weet niet hoe groot hij in werkelijk heid is, maar hij lijkt me zo wel leuke voor een kussentje. Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen